Verblijf en omgeving

Gevestigd in het prachtige groene natuurgebied de Maashorst! Verschillende mooie afwisselende wandelroutes, landelijk, de Bedafse bergen (foto boven) op 10 minuutjes lopen.

Je verblijf

verblijf buiten

Je verblijft in een appartement wat gebouwd is in het achterste deel van onze schuur, met op de eerste verdieping een ruime slaapkamer met opgemaakt 2-persoonsbed (2.00 x 1.80). Op de benedenverdieping een woonkamer (16m2) met compleet ingerichte keuken met een Senseo apparaat, waterkoker, keukenlinnen, koelkast, inductie kookplaat, kleine combi magnetron/oven, eettafel, (slaap)bank, tv, Wifi en Airco. Ook bevindt zich daar de ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Je hebt een eigen ingang en er ligt een ruim terras met geheel omheinde tuin aan het verblijf.

 

Mogelijkheid tot gebruik van een jeu de boules baan en stookplaats in de tuin. In de zomermaanden kan er gebruik worden gemaakt van het (opzet)zwembad, wat achter bij het verblijf staat.

 

Maximaal 2 personen en 2 honden!

Oppas op de hond(en) in overleg mogelijk 

 

Kosten voor alleen verblijf:

3- daagse (2 nachten) €225,-, extra nacht á €75,-

 

Weekend vrij t/m ma €300,-

Midweek ma t/m vrij €375,-

Week ma t/m zo €525,- 

 

In overleg ook andere aankomstdagen mogelijk!

Losse coaching voor mens en hond is mogelijk á €90,- per sessie van 1,5 uur of €60,-per uur

De eerste dag ben je welkom vanaf 13.00 uur, de laatste dag vertrek tot 11.00 uur (een paar uur langer is meestal geen probleem bij geen andere gasten die dag)

 

Inbegrepen: verblijf met hond, opgemaakt bed, keukenlinnen, eindschoonmaak, energie/water, TV, Wifi en Netflix

 

Je bent te allen tijde de enige gast!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bezoeken: 4340